Катастрофа на Гаваях: у літаку перебував українець

29.06.2019 7:44 6

Катастрофа на Гаваях: у літаку перебував українець

Серед загиблих в авіакатастрофі поблизу острова Оаху на Гаваях 21 червня, був один українець, громадянин США.
Про це пише СобКор.
Загиблому Миколі Глібову було 28 років. Він переїхав в США в 2005 році, коли йому було 14. На Гаваї Микола поїхав у відпустку. Стрибок з парашутом він повинен був здійснити в останній день перед поверненням додому, розповіла сестра загиблого Діана Глібова.
Також вона зазначила, що розслідувати катастрофу будуть від одного до трьох років. Про причини аварії поки говорити рано, але відомо, що літак був у повітрі всього 20 секунд. Протягом цього часу він двічі перевернувся, після чого впало і розбився.
Читайте також: У США зазнав аварії літак: відео з місця події
Сестра загиблого Діана Глібова стверджує, що цей літак раніше вже потрапляв в аварії. І, за її словами, після ремонту його повернули в експлуатацію.
"Три роки тому це саме судно вже розбивалося в Каліфорнії. Але всі люди, що були на борту, вижили, бо літак піднявся досить високо, щоб вони змогли вистрибнути з парашутом. Тому питання – чи був цей літак справним, перевіряли його механіку для безпечного використання?" - говорить Діана Глібова.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бензиновый генератор Hyundai HHY 7000FE Виртуальные заработки на курсе валют Рейтинг популярных брендов климатического оборудования Як працює криптобмінник, і як ого обрати В "AB InBev Efes Україна" підрахували результати 2020 року

Последние новости