Медики розповіли, чому сімейні чоловіки менше стежать за здоров’ям

29.06.2019 5:42 6

Медики розповіли, чому сімейні чоловіки менше стежать за здоров’ям

Сімейні чоловіки розуміють підтримання здоров’я не як походи в клініку, а як потреба і бажання забезпечувати свою сім’ю і працювати на її благо.
Про це пише СобКор.
До такого висновку прийшли вчені з США
Медики провели дослідження і з’ясували, що для багатьох представників сильної статі їх здоров’я не є авторитетом. Вони розглядають себе як «добувача», якому потрібно захищати і забезпечувати всім необхідним своїх рідних. На здоров’я хлопці, особливо сімейні, звертають увагу лише тоді, коли воно погіршується.
Читайте також: Медики розповіли, чому українці мало живуть
На думку науковців університету Вандербілта і медичного коледжу Мехаррі, багато чоловіків вважають себе успішними, якщо мають престижну і добре оплачувану роботу, яка дозволяє їм піклуватися про близьких.
Посилена праця призводить до зниження кількості сну, меншого часу для улюблених справ у вільний час і тривалі години на роботі.
Допоможуть контролювати здоров’я чоловікам їх дружини, які часто помічають розвиток у них стресу і потребують пройти обстеження в лікарні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные беспружинные матрасы по выгодным ценам Садовый зонт для вашего комфортного отдыха Мнение эксперта: "Оптимизация бизнеса - это не только сокращение расходов" Займы денег через интернет Стоматология на Оболони Dentalwood станет верным помощником для всей семьи

Последние новости