Росія в ПАРЄ висунула нові вимоги

26.06.2019 23:15 6

Росія в ПАРЄ висунула нові вимоги

За словами Костянтина Косачова, російська делегація тепер повинна зосередити свої зусилля на двох оперативних завданнях.
Про це пише СобКор.
Російській делегації після підтвердження її повноважень в ПАРЄ треба домагатися якнайшвидшого видалення з регламенту цієї організації будь-яких можливостей для обмеження прав національних делегацій.
Таку думку висловив глава комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов.
Читайте також: Росія готує нові провокації проти України
"Російська делегація, переконаний, тепер повинна зосередити свої зусилля на двох оперативних завданнях, крім поточних. Домогтися видалення з регламенту ПАРЄ будь-яких можливостей обмежити права національних делегацій з політичних мотивів, це раз. І чіткіше прописати в статуті Ради Європи і в регламенті ПАРЄ принцип рівної участі всіх країн в статутних органах організації та неможливість обмеження цих прав по самочинному рішенням однієї з її структур, включаючи, зрозуміло, ПАРЄ ", - сказав Косачов.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Товарно-биржевые услуги Заказать услуги по дизайну и 3Д проектированию Ремонт пассивной системы безопасности авто в Киеве Что такое копирайтинг, зачем нужны копирайтеры? Промокоды на скидки для покупок в украинских интернет-магазинах

Последние новости