Медики розповіли, про що може сигналізувати стан губ

25.06.2019 20:37 6

Медики розповіли, про що може сигналізувати стан губ

Часто про стан здоров’я людини можна судити з її зовнішнього вигляду. Адже всі проблеми зі здоров’ям рано чи пізно виходять на поверхню.
Про це пише СобКор.
1. Сухість губ натякає на те, що твоєму організму не вистачає води. Замість того, щоб покривати губи ще одним шаром бальзаму, випий склянку води. Ще одна причина сухості губ - слина. Тому припини часто облизувати їх. До того ж причиною сухості губ можуть бути внутрішні проблеми зі здоров’ям, а саме захворювання слизової стравоходу і шлунку.
2. Припухлість губ ж навпаки вказує на те, що твій організм схильний до надмірного накопичення рідини. В інших випадках це може говорити про алергічну реакцію. Причини її виникнення - губна помада, компоненти якої тобі не підходять або ж продукти харчування, на які у тебе алергія.
Читайте також: Медики розповіли, як кава впливає на стан шкіри
3. Тріщини на краях губ найчастіше виникають внаслідок різноманітних інфекцій. Їх викликають бактерії, що з’явилися через неправильно гігієну порожнини рота. Особливо це стосується людей, які носять брекети або протези. Радимо стежити за гігієною рота і проконсультуватися з дерматологом, який підбере правильне лікування.
4. Зміна кольору губ. Якщо одного дня помітиш, що губи стали надто червоними або ж навпаки блідими, в першу чергу впевнись, що не їла продуктів, які могли їх пофарбувати. Якщо ж ні, поспіши до лікаря. Зміна відтінку губ може викликатися різноманітними алергічними реакціями або проблемами з печінкою. Ще одна причина - надмірне куріння.
5. Підвищена чутливість. Бачиш почервоніння або подразнення навколо губ? Їх може викликати алергія або косметика, що тобі не підходить. Це навіть може бути звичайна зубна паста!

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Имена для мальчиков и девочек Докажи свою правоту с помощью полиграфа Косметологическое оборудование от ALVI PRAGUE Лучшие специалисты в разработке сайтов Ремонт техники Джон Дир недорого

Последние новости