У Німеччині пожежники врятували необережну білку

21.06.2019 17:45 6

У Німеччині пожежники врятували необережну білку

У Дортмунді білочка спробувала вибратися з каналізації в Дортмунді і опинилася в досить скрутному становищі: її голова міцно застрягла в кришці люка.
Про це пише СобКор.
Місцеві жителі, які помітили тварину, зателефонували пожежникам. Вони спочатку спробували самі врятувати білку, однак після декількох безуспішних спроб їм довелося проявити винахідливість.
Пожежники зняли кришку люка прямо разом з білкою і відвезли його у ветеринарну клініку, де лікар благополучно витягнув її з кришки. Вся операція проходила під наркозом. Білка отримала незначні травми шиї, і тому її довелося на деякий час залишити в клініці для подальшого лікування.
Читайте також: Десять метрів від землі: у Рівному дивовижним чином врятували кота
Пожежникам в Німеччині часто доводиться рятувати тварин. То ворона заплутається в мотузці на дереві, то розтовстілий за зиму щур також застрягне в каналізаційному люку... При цьому абсолютна більшість німецьких пожежників - добровольці, які навіть не отримують зарплату.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Вакансии для тех, кто в поиске работы На чём легче научиться кататься Где заправлять картриджи? Медицинские препараты по доступной цене Лучший интернет магазин мягкой мебели

Последние новости