Spice Girls знімаються в новому фільмі

17.06.2019 2:15 6

Spice Girls знімаються в новому фільмі

У кінці травня культовий гурт Spice Girls вирушив в перше турне після возз'єднання, а вже минулого тижня стало відомо, що дівчата знімаються в повнометражному фільмі.
Про це пише СобКор.
«У Spice Girls була ідея, яку ми розвиваємо, - інтригує президент Paramount Animation, Мірей Сорія. - Вони максимально залучені».
Хоча назва поки не оголошена, відомо, що фільм покажуть 2020 року. До слова, єдиний попередній фільм гурту отримав культовий статус і приніс понад 100 мільйонів доларів з усього світу. Студія підтвердила, що над фільмом працює вся п'ятірка - в тому числі і Вікторія Бекхем.
Читайте також: Солістку гурту Spice Girls терміново госпіталізували
Нагадаємо, що наприкінці травня група возз'єдналася після довгої перерви. Перший концерт Емма Бантон, Джеррі Голлівелл, Мелані Браун і Мелані Чісхолм дали в Дубліні. Вікторія Бекхем до них не приєдналася, але привітала групу з возз'єднанням в своєму Instagram.
Далі - мабуть, найважливіші концерти в межах туру - на стадіоні Вемблі в Лондоні. «Spice Girls належать не тільки нам - це група усього світу, - розповіли учасниці в інтерв'ю британському Vogue. - На початку нашого шоу на екранах з'являються слова: «Ми вітаємо людей будь-яких віку, рас, гендерних ідентичностей, всіх країн, сексуальних орієнтацій, релігій і переконань. Це наше послання. Ми любимо вас всіх».




Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Детские площадки: купить или сделать самому? Эффективная наружная реклама Быстрое оформление технического паспорта в БТИ Разговорный английский - доступно, быстро, интересно Легальная работа в Польше

Последние новости