ТНМК випустив зворушливий кліп. Відео

16.06.2019 20:15 6

ТНМК випустив зворушливий кліп. Відео

Український гурт "Танок на майдані Конго" випустив кліп до нового синглу "Ми смішили Бога". Музиканти презентували його 14 червня, в день свого 30-річчя.
Про це пише СобКор.
У відео можна побачити раритетні фото учасників гурту та їх друзів, зокрема Сергія Сивоху, Олександра Положинського, Іво Бобула, Женю Галича, а також Міхєя, Ігоря Пелиха та Кузьму.
За словами вокаліста гурту Фоззі, для створення відео відсканували приблизно 500 старих світлин. Проте до фінальної версії кліпу увійшли не всі з них.
Читайте також: ТНМК випустили містичний арт-кліп
"30 років тому два хлопчики – Олександр Сидоренко та Константин Жуйков, відкинувши страхи та озброївшись нахабством та гітарою, вперше вирішили разом пограти музички. Воно в них трохи розгорнулося, чим саме й посприяло розвитку нового Всесвіту під назвою ТНМК. Я дуже радий, що сьогодні можу вважати себе його частиною", – написав на своїй сторінці у Facebook вокаліст гурту Олег Михайлюта (Фоззі).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Деменція: розкриття загадкового світу мозку Варочные поверхности Электролюкс на любой вкус Томаты на окне Сообщество предпринимателей Club 100 — путь развития Вам нужно эконом такси в Киеве? Обращайтесь в Экспресс Такси

Последние новости