Знай наших: збірна України U-20 вперше стала чемпіоном світу

16.06.2019 1:47 6

Знай наших: збірна України U-20 вперше стала чемпіоном світу

Українська молодіжна збірна з футболу стала чемпіоном Світу серед команд до 20 років.
Про це пише СобКор.
15 червня польської Лодзі пройшов фінальний поєдинок чемпіонату Світу з футболу серед збірних віком до 20 років. Українська молодіжка протистояла одноліткам з Південної Кореї.
У першому таймі наші суперники вийшли вперед після реалізованого пенальті вже на п'ятій хвилині гри. Українські футболісти зібралися, і до перерви зрівняли рахунок. Владислав Супряга точним ударом відновив паритет - 1: 1.
Після відпочинку все той же Владислав Супряга, екс-форвард СК "Дніпро-1", оформив дубль в матчі, вивівши збірну України в лідери - 2: 1. Корейці створили кілька небезпечних моментів, але надійно і впевнено в воротах зіграв колишній голкіпер "Дніпра" Андрій Лунін. Під кінець протистояння Георгій Цітаішвілі видав відмінний забіг і пробив точно в кут воріт противника - 3: 1.
Читайте також: Попереду Євро-2019: українські волейболісти перемогли Македонію
Фінальний свисток зафіксував історичну перемогу молодіжної збірної України - вперше наші футболісти підняли над головою Кубок Світу. Це досягнення на даний момент є найвищим в історії незалежної України. Відзначимо, що в складі нашої молодіжки виступає відразу кілька вихованців футболу Дніпра і Кривого Рогу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Почему стоить пробурить собственную скважину Лонгборды по лучшим ценам Где дадут онлайн кредит на карту или микрозайм онлайн Качественная сетка от ТД Промтехстрой Pointloto - качественный азарт

Последние новости