Франція та Німеччина напружилися: Саакашвілі заявив, що зробить з Україною

30.05.2019 7:05 6

Франція та Німеччина напружилися: Саакашвілі заявив, що зробить з Україною

Колишній президент Грузії і екс-глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі заявив, що буде домагатися перетворення України в європейську наддержаву.
Про це пише СобКор.
"Я - один з головних уболівальників, які Україна має. Тому будемо боротися разом з вами за те, щоб Україна стала провідною наддержавою Європейського континенту. Чи не Польща, не Франція, не Німеччина, а саме Україна", - сказав він у відеозверненні, опублікованому в Facebook.
Саакашвілі також подякував президенту України Володимира Зеленського за те, що той сьогодні повернув йому українське громадянство. "Це рішення показує, що він здатний на сміливі, швидкі кроки. Я впевнений, що він буде набагато кращим президентом, ніж багато (навіть зі скептиків) припускають. Це дійсно історичний шанс для України", - зазначив він.
Читайте також: Краватка в зубах: Саакашвілі розповів про нестандартну «дієту»
Екс-губернатор додав, що його з Україною багато що пов'язує, в тому числі кілька років життя в країні, навчання в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, величезна кількість друзів, близьких і соратників. "Я кровно пов'язаний з Україною", - зазначив Саакашвілі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Холодильная и морозильная техника от известных производителей Ваш санаторий «Очаков» В чем преимущества реконструкции зданий? Как создать интернет-магазин? Как обнаружить катаракту и когда обращаться к специалистам?

Последние новости