Вакарчук показав членів своєї команди

29.05.2019 21:04 10

Вакарчук показав членів своєї команди

Лідер української групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, головним завданням як політика вважає звільнення громадян України, які незаконно перебувають в ув’язненні на території Росії.
Про це пише СобКор.
Він представив сім членів своєї команди: Соломія Бобровська, Юлія Клименко, Павло Кухта, Ярослав Железняк, Ярослав Юрчишин, Юрій Соколов, Андрій Шараскін. Святослав Вакарчук наголосив, що всі вони є справжніми професіоналами, які «максимально доклалися до того, щоб відбулася більшість позитивних реформ».
Читайте також: Вакарчук заснував партію і йде на парламентські вибори
Лідер новоствореної партії “Голос” Святослав Вакарчук спростував чутки про те, що його політсила нібито має намір об’єднуватись з певними політичними брендами.
Нагадаємо, що 16 травня 2019 року Святослав Вакарчук оголосив, що буде брати участь у парламентських виборах 2019 року. Він підкреслював, буде робити це разом з новоствореною власної “Партією змін “Голос”. Щодо головної мети політсили, новоспечений політик переконує, що це повернення додому незаконно ув’язнених у Росії українців.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать качественный ортопедический матрас на кровать Огромный каталог шин на разные марки авто Как быстро и правильно подобрать нужные товары для автомобиля? Выкуп любых автомобилей, в том числе и после ДТП Размещение в лучшей гостинице "Джинтама-Бриз"

Последние новости