Байопік про Елтона Джона закриє кінофестиваль «Молодість»

24.05.2019 20:54 6

Байопік про Елтона Джона закриє кінофестиваль «Молодість»

1 червня в межах програми МКФ «Молодість» можна буде побачити довгоочікувану прем’єру фільму «Рокетмен».
Про це пише СобКор.
Rolling Stones називає його одним із найуспішніших виконавців усіх часів. Кількість його нагород, проданих платівок та успішних синглів перевищує кількість страз на його епатажному одязі. Хто, як не сер Елтон Джон, заслуговує на екранізацію власної біографії. Так думає і сам Елтон — ще у 2012 році він почав писати свій байопік у стилі фентезі.
Байопік про Елтона Джона закриє кінофестиваль «Молодість»
Спочатку найкращим кандидатом для цієї ролі вважали Джастіна Тімберлейка, згодом у проект на три роки взяли Тома Харді. Зрештою через сім років роботи над проектом сера Елтона Джона зіграє Терон Егертон, який сам виконуватиме його відомі та улюблені хіти.
Читайте також: У Каннах розпочався 72-й міжнародний кінофестиваль
Поціновувачі оригінального звуку зможуть переглянути фільм англійською мовою на великому екрані ексклюзивно в межах КМКФ «Молодість».
Мова оригіналу дозволить по-справжньому зануритись в атмосферу британського року та насолодитись легендарними піснями сера Елтона Джона у виконанні Терона Егертона.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Великий вибір плюшевих ведмедиків 200 см Рейтинг популярных брендов климатического оборудования Бесплатное трудоустройство за границей Культура уличной моды в магазине LavinaShop Зимние куртки и парки сегодня по скидкам

Последние новости