Рамі Малек одружується із колегою по «Богемній рапсодії»

23.05.2019 20:34 6

Рамі Малек одружується із колегою по «Богемній рапсодії»

Голлівудський актор Рамі Малек, який недавно підтвердив роман з колегою по фільму "Богемна рапсодія" Люсі Бойнтон, зробив пропозицію коханій і вони разом готуються до весілля.
Про це пише СобКор.
"Вони говорили про шлюб цілу вічність, і тепер вони офіційно заручені. Люсі і Рамі планують одружитися цього року", - розповів інсайдер західному виданню RadarOnline.
Також стало відомо, що пара планує зіграти весілля двічі. Спочатку на батьківщині 25-річної нареченої в Великобританії, а потім і в Америці з сім'єю Рамі Малека.
Читайте також: «Переповнений щастям»: з оскароносної сцени упав актор
"Вони такі щасливі разом, вони раді просто бути поруч один з одним. Швидше за все, весільна церемонія відбудеться в Великобританії, де пройшло дитинство Люсі, а потім вони організують ще одне свято для сім'ї Малека в США", - додає інсайдер.
Відзначимо, що чутки про те, що Рамі і Люсі перебувають у романтичних стосунках ходили ще з весни. Пара не підтверджувала, але і не заперечувала здогади. Швидше за все, вони зблизилися на зйомках "Богемної рапсодії".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Разнообразие строительных материалов при строительстве загородного дома Аквариумные рыбки в квартире Организация и проведение технического надзора Где купить Лего в Украине? Какой же праздник без салюта?

Последние новости