На Запоріжжі маленький хлопчик допомагав мамі народжувати

23.05.2019 22:35 6

На Запоріжжі маленький хлопчик допомагав мамі народжувати

Жительці Мелітополя, в якої почалися передчасні пологи, не було з ким залишити 11-місячного сина: малюка привезли до лікарні разом із мамою, він залишався з нею під час пологів.
Про це пише СобКор.
Малий Богдан став партнером матусі під час пологів. Іншого вибору не було: народжувати жінка почала передчасно, дитину не було з ким лишити, тож породіллю привезли до пологового разом з одинадцятимісячним Богданом.
Малюк весь час перебував поруч із мамою, яка народила йому молодшого братика вагою 1,740 кг. Із пологового відділення матусю з тепер вже двома синами перевели до дитячої лікарні. Тут наймолодшому, який з’явився на світ передчасно, треба трохи підрости та зміцнити.
Читайте також: Стрибаючи на ліжку: у Великій Британії дворічний хлопчик зламав ногу
Партнерські пологи у Мелітополі практикують уже 15 років. За цей час партнерами проділей виступали батьки, мами, сестри, свекрухи. Але мала дитина – вперше.
Лікарі зазначили, Богдан добре впорався з відповідальною роллю.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Пластиковые комоды в Украине Где купить клавишные выключатели Широкий выбор ДСП в «Кубе» Путешествуйте по миру с Конфетти Профессиональный шиномонтаж в Одессе: почему важно подобрать надежную станцию техобслуживания и как это сделать

Последние новости