Кім Кардашян назвала ім'я новонародженого сина

18.05.2019 16:36 6

Кім Кардашян назвала ім'я новонародженого сина

Світська левиця Кім Кардашян стала мамою в четверте, вона оголосила ім'я свого малюка-хлопчика від сурогатної матері – Псалм Вест.
Про це пише СобКор.
У подружжя Кім Кардашян та Каньє Вест вже є троє дітей – Норт, Сейнт і Чікаго, які перекладаються "північ", "святий" і "місто Чикаго". З іменем для свого четвертого новонародженого маляти пара змогла по-справжньому здивувати. Псалм в українському перекладі означає як "псалом", тобто ліричний молитовний твір або пісня.
Новину про це сповістила сама Кім Кардашян у своєму Instagram, де опублікувала скріншот з листування зі своїм чоловіком на смартфоні.
Читайте також: Кім Кардашян вразила яскравим образом на вечірці
"Неймовірний День матері з приходом нашої четвертої дитини. Ми благословенні без меж. Ми маємо все, що потребуємо", – прокоментував народження сина Каньє Вест і прикріпив фотографію малюка, який лежав в колисці.
Ймовірно, ініціатором вибору такого імені для хлопчика став репер Каньє Вест, адже останнім часом він активно почав цікавитись релігією.
На нове ім'я користувачі по-різному відреагували в соціальних мережах, а деякі навіть обурились, що зіркові батьки поклали малюка на надто м'який матрац, ще не призначений для такого віку дитини.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выбор автошин: грузовые и легковые Выбор велосипеда Качественная косметика для вашей красоты Сдавай металлолом во благо экологии и экономики родины Стильный и многофункциональный фитнес-браслет XiaomiMiBand 3

Последние новости