Євробачення-2019: в Тель-Авіві визначили десять фіналістів

16.05.2019 5:35 6

Євробачення-2019: в Тель-Авіві визначили десять фіналістів

У фінал "Євробачення-2019" упевнено пройшла одна з фавориток конкурсу - австралійка Кейт Міллер-Хейдке, а також представники Греції, Кіпру, Білорусі та Естонії.
Про це пише СобКор.
У фінал вийшли представники 10 із 17 країн-учасниць першого півфіналу. Серед них одна з фавориток конкурсу - австралійка Кейт Міллер-Хейдке.
Пісню Zero Gravity ("Невагомість") вона разом з двома бек-вокалістками виконала на величезних жердинах. Завдяки показаному на репетиціях ефектному шоу в рейтингах букмекерів Австралія в день першого півфіналу піднялася на третє місце cеред 41 країни, що беруть участь у цьогорічному конкурсі.
До фіналу вийшли також представники Греції, Кіпру, Білорусі, Естонії, Сербії, Словенії, Сан-Маріно, Ісландії та Чехії. У першому півфіналі мала виступити й українка Maruv, але після скандалу навколо запланованих нею у Росії гастролів і відмови співачки їхати на "Євробачення" Україна вирішила не брати участь в нинішньому конкурсі.
Читайте також: Євробачення-2019: цікаві факти про цьогорічне місце проведення
Місця у фіналі зарезервовані за п'ятьма країнами - найбільшими донорами організатора конкурсу Європейської мовної спілки (EBU) - Великобританією, Іспанією, Італією, Німеччиною та Францією, а також минулорічним переможцем (Ізраїлем). Німеччину представляє дует Sisters. Фінал "Євробачення-2019" відбудеться в суботу ввечері, 18 травня.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Разновидности глобус-баров Лучший выбор экипировки для военных игр Профессиональная фото студия в Харькове Зимние женские головные уборы Букмекерская контора с лучшими предложениями для азартных игроков

Последние новости