Дієтологи склали список неправильних сніданків

13.05.2019 18:56 6

Дієтологи склали список неправильних сніданків

Фахівці стверджують, що ранковий прийом їжі дуже важливий, а непродумане до нього ставлення може привести до падіння рівня працездатності і набору зайвої маси.
Про це пише СобКор.
Передусім варто взяти за правило готувати сніданок самому, а не харчуватися йогуртами або готовими стравами, купленими в магазині. При цьому дієтологи не рекомендують вранці харчуватися бутербродами. Основу сніданку повинні складати повільні вуглеводи. Збалансувати їх допоможуть продукти з високим рівнем вмісту білка. Сніданки не повинні бути дуже маленькими, оскільки в такому випадку дуже швидко з’явиться відчуття голоду і захочеться перекусити чим-небудь смачненьким, типу печива або шоколаду, що не дуже корисно для організму. Порція, за словами дієтологів, повинна бути достатньою, щоб енергії вистачило до наступного прийому їжі.
Читайте також: Лікарі назвали продукти, які оздоровлюють печінку
Не варто використовувати для приготування сніданків багато масла. Також не рекомендують фахівці запивати їжу солодким чаєм або кавою. Такі напої, особливо якщо їх вживати більше двох разів в день, швидко додадуть організму кілька сотень зайвих калорій, що загрожує набором ваги.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная электротехника от компании UKRPROFIT Играть на Casino Rox, чтобы отдыхать УкрПластПак – брендированные пакеты для вашего бизнеса Новое падение Осаки Электростанции для вашей независимости

Последние новости