«Міф» здобув перемогу на кінофестивалі в Португалії

12.05.2019 18:46 6

«Міф» здобув перемогу на кінофестивалі в Португалії

Кінострічка розповідає історію життя Василя Сліпака - оперного співака зі світовим ім'ям, який вирішив стати добровольцем.
Про це пише СобКор.
Український фільм «Міф» про оперного співака Василя Сліпака визнаний найкращою документальною стрічкою на фестивалі Figueira Film Art у Португалії.
«Дякую Португалії за таку нам дорогу, важливу перемогу, тому що в нашій країні вже п’ятий рік іде війна, і наш головний герой загинув на тій війні, хоча був досить відомим у світі оперним співаком… Він ішов на цю війну з любов’ю, з любов’ю до цієї країни, щоб любов перемагала зло, війну», – сказав режисер Іван Ясній під час вручення нагороди 2 вересня.
Читайте також: Фільм «Донбас» отримав престижну нагороду
Також режисер нагадав про засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова, який оголосив голодування в середині травня.
Стрічка «Міф» була створена за участі режисера Леоніда Кантера, який, за даними поліції, скоїв самогубство 4 червня 2018 року.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Враження Ігоря Сподіна про маленьке місто у Чехії Футболки с логотипом в Киеве – заказать на сайте deksgroup.com Кроссовки на зиму от бренда Reebok Ремонт техники Apple любой сложности Одягові металеві шафи від виробника

Последние новости