«Велика маленька брехня»: в Мережі опублікували трейлер нового сезону

12.05.2019 16:37 6

«Велика маленька брехня»: в Мережі опублікували трейлер нового сезону

Автори популярного серіалу «Велика маленька брехня» готують для кіноманів гучну прем'єру.
Про це пише СобКор.
9 червня глядачі зможуть побачити продовження захопливої історії про жінок, яких об'єднує раптове вбивство у школі. Та поки серіал ще не вийшов у прокат, його автори опублікували ще один офіційний трейлер 2 сезону.
Телеканал HBO готується до чималої прем'єри: вже 9 червня прихильники зможуть побачити 2 сезон популярного серіалу "Велика маленька брехня". А поки мільйони глядачів можуть лиш гадати, як продовжиться захоплива історія, в мережі опублікували черговий офіційний трейлер.
Читайте також: «Одного разу в Голлівуді»: в Мережі опублікували трейлер фільму
В емоційному ролику жінки з так званої "Монтерейської п'ятірки" з усіх сил намагатимуться приховати свої таємниці, пов'язані із вбивством на благодійному балу. Окрім цього, в 2 сезоні серіалу "Велика маленька брехня" на телеекранах постане Меріл Стріп, яка майстерно зіграла маму Перрі. Вона з підозрою ставиться до всіх та намагається розкрити ім'я вбивці свого сина.
Перед очікуваною прем'єрою у мережі опублікували трейлер, який є першим анонсом від авторів «Великої маленької брехні». До цього знамениті акторки, які зіграли головні ролі у кінострічці, публікували кадри зі знімального майданчика. Зокрема, на фото постали Ніколь Кідман, Різ Уізерспун, Зої Кравіц, Шейлін Вудлі, Лорі Дерн і Меріл Стріп.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить биологически активные добавки NowFoods Бюро переводов в Киеве Игровой слот «An Escape From Alcatraz» Легализация документов без проволочек Изготовление столов из натурального дерева с эпоксидной смолой

Последние новости