Трамп і Путін поспілкувалися телефоном

03.05.2019 20:46 8

Трамп і Путін поспілкувалися телефоном

Президент США Дональд Трамп і президент РФ Володимир Путін провели годинні телефонні переговори.
Про це пише СобКор.
Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс повідомила, що лідери країн обговорили можливість подовження Договору про заходи щодо подальшого скорочення і обмеження стратегічних наступальних озброєнь, укладання нової схожої угоди між РФ, США і КНР.
Також вони розмовляли про ситуацію в Венесуелі і КНДР. Окрім цього, сторони обговорили розслідування Роберта Мюллера – його висновки не підтвердили втручання Росії у вибори США.
Читайте також: Путін про конфлікт в Чорному морі: Українська влада розраховувала, що моряки загинуть
За словами Сандерс, розмова пройшла «в позитивному ключі». «Вони обговорили торгівлю, зростання її обсягів між країнами», - додала вона.
Своєю чергою у Кремлі підтвердили факт бесіди. «Розмова Трампа і Путіна тривала майже півтори години», - розповів прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков. Водночас він не навів подробиць бесіди.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Оригинальные запчасти для ремонта телефонов Prestigio Ресторан для весілля у Львові «Софія Sport» − один из лучших фитнес-клубов Киева с широким перечнем услуг Что такое рекрутинговое агентство? Отвечают специалисты Глобал Стафф Косметологическое оборудование от ALVI PRAGUE

Последние новости