Холодний піт та безсонні ночі: Ляшко вирішив залякати Зеленського

23.04.2019 15:15 6

Холодний піт та безсонні ночі: Ляшко вирішив залякати Зеленського

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до «молодої команди» Володимира Зеленського.
Про це пише СобКор.
«Кінець епохи жадібності» - це прийняття закону про імпічмент Президента, про зміну виборчої системи, про скорочення кількості депутатів до 250 чоловік. Потрібно віддати українцям право обирати суддів, а не так, як зараз призначають у чиновницьких кабінетах», - наголосив Олег Ляшко.
І додав: «А «кінець епохи бідності» - радикальна зміна економічної політики, перегляд бюджету. Треба прибрати всі корупційні схеми, які були вписані оточенням Порошенка, це збільшення зарплат, перерахунок пенсій, зниження тарифів».
Український політик наголосив: «Коли новообраний Президент і його команда кажуть, що не мають відношення до тарифів і до цін на газ, це неправда. Бо Президент має право скасовувати рішення уряду. І ми вимагаємо від новообраного Президента такий перший указ – скасування рішення Уряду про підвищення цін на газ. Новообраний Президент має право повне право перегляду Меморандуму з МВФ і зниження цін на газ. 40% українських громадян вимагають від новообраного Президента зниження вартості тарифів і комуналки. Ось що має робити нова влада».
Читайте також: Без Зеленського: Квартал 95 розповів про майбутні зйомки
На думку депутата, потрібно відправити у відставку голову Нафтогазу Коболєва, повернути 1,5 млрд премії, які він незаконно вкрав з кишені українців, і повернути це до бюджету. «Люди вимагають справедливих цін і тарифів і справедливого життя. Будь-які рішення, які будуть робити Україну слабшою і залежною, ми будемо найжорсткішими опонентами. Якщо буде приймати рішення проти України, то ми будемо в такій опозиції, що спатиме з відкритими очима і вночі прокидатиметься в холодному поту».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

«Ваша готівочка» в Україні – швидкий кредит на різні потреби Где купить качественные восточные системы Rainway из пластика Переваги покупки однокімнатної квартири Как ускорить выплаты по кредитам? Где купить качественные серебряные ложки

Последние новости