Стійкий манікюр: майстри поділилися дієвими рецептами його збереження

23.04.2019 13:15 6

Стійкий манікюр: майстри поділилися дієвими рецептами його збереження

Спеціалісти розкрили секрети стійкості манікюру.
Про це пише СобКор.
Правильна техніка нанесення
Можете користуватися нею, коли самі будете фарбувати нігті або перевіряти досвідченість майстра з манікюру. Спочатку зробіть обрізний або апаратний манікюр. Чим чистішим буде нігтьове ложе, тим тонше вийде нанести гель-лак. Потім промийте руки з милом або антисептиком. Візьміть базу - краще купити гумову, так як вона густіша і рівніше розподіляється по нігтю. Поставте краплю середнього розміру на лунці, площиною кисті посуньте її ближче до кутикули і фарбуйте дугоподібними рухами місця поруч з бічними валиками. Ще одну краплю поставте в центрі нігтя і покрийте його залишок, не забувши злегка провести пензлем з торців. Просушіть шар в лампі. Якщо у вас тонкі нігті, покрийте їх другим шаром бази. Далі тонкими шарами по тій же схемі наносите кольоровий гель-лак. Останнім шаром має бути топове покриття, яке потрібно нанести трохи ближче до кутикули, ніж базу і гель-лак.
Читайте також: Небезпечний манікюр: як уберегти себе від гепатиту С
Лайфхак для нанесення
Деякі майстри радять злегка відшліфувати нігті перед нанесенням лаку бафом - м'якою пінистої пилою з дрібним абразивом. При виборі гель-лаку і базового покриття віддавайте перевагу формулам з липким шаром - так шари міцніше з'єднаються між собою. Новачкам радимо вибирати округлу форму нігтів, а не квадратну - буде простіше запечатувати кінці нігтів. Під час прибирання завжди надягайте рукавички, щоб нігті не перебували у воді і миючому засобі, інакше покриття швидко розм'якшиться. Знімайте лак за допомогою рідини для зняття гель-лаку, а не зривайте його з нігтів. Якщо ви будете дотримуватися рекомендацій, то манікюр протримається мінімум два тижні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Основные виды изоляции кабеля. МТС-БЕТОН: услуги строй.техники, доставка строй.материалов. Краткосрочные кредиты онлайн без процентов Запасные части для стиральных машин с доставкой по Украине Обзор фильма «Изгоняющий дьявола»

Последние новости