Підйомні автоматичні гаражні ворота — маст-хев кожного автовласника

Підйомні автоматичні гаражні ворота — маст-хев кожного автовласника

В даний час підйомні автоматичні гаражні ворота практично повністю витіснили з ринку поворотні. Це не дивно, так як підйомні ворота не вимагають розчищення майданчика перед гаражем і їх легше автоматизувати. Підйомні ворота діляться на два типи: секційні та ролетні, а купити їх по кращій ціні пропонує компанія https://stankor.com.ua/category_product/garage_gate/. Обидва типи гаражних воріт можуть бути електричними або механічними — на розсуд замовника. На сайті магазину «АЛЮТЕХ» ви можете придбати секційні ворота будь-якого типу з установкою. Переваг такого рішення декілька.

Теплоізоляція

Безумовно, теплоізоляція секційних воріт набагато вище звичайних, так як товщина полотна в 2-3 рази більше. Але якщо ваш гараж холодний, і опалювати його ви не збираєтеся, або ворота вставляться всередині приміщення, варто вибрати ворота-рольставні.

Сендвіч-панелі секційних воріт мають товщину 40 або 45 мм і заповнені спіненим поліуретаном, що дозволяє зберігати плюсову температуру в гаражі всю зиму. Спеціальна форма панелей і наявність ущільнювачів по всьому периметру полотна воріт виключає виникнення навіть найменших протягів. Випробування показали, що опір теплопередачі секційних воріт для гаража можна порівняти з цегляною стіною 60 см завтовшки.

Вбудована хвіртка

Можливість установки вбудованої в полотно воріт хвіртки є тільки в секційних воротах. Це спрощує доступ до приміщення гаража, дозволяючи входити всередину без необхідності підняття всіх воріт.

Підвищення ергономіки робочої зони

Підйомні автоматичні гаражні ворота заощаджують місце у порівнянні з поворотними, дозволяючи більш ефективно використовувати приміщення, що особливо актуально для компактних гаражів. До того ж підйомні ворота більш безпечні та надійні, що доведено експериментальним шляхом.

Секційні ворота: можливі перешкоди для установки

Монтаж секційних воріт не рекомендують проводити, якщо:

  • по стелі проходять інженерні комунікації або висить таль;
  • глибина гаража занадто маленька в порівнянні з висотою прорізу;
  • відсутній одвірок (відстань між стелею і отвором воріт).

Проте існує кілька способів монтажу короба з полотном воріт, що дозволяє встановлювати їх в будь-який гаражний отвір. Детальніше про можливості такого монтажу краще проконсультуватися з виробником.

Гарантійне і післягарантійне обслуговування

На встановлені компанією «АЛЮТЕХ» гаражні підйомні ворота, а також на будь-які інші послуги та вироби фірми, поширюється річна гарантія. Протягом цього терміну всі несправності усуваються безкоштовно. Гарантійний ремонт виконується в зручні для замовника час і терміни по його заяві.

Предыдущая новость

Приветливое обслуживание клиентов в ремонтно-строительной компании: stroyhouse.od.ua Школа для будущих яхтсменов Надежные стопорные кольца DIN для механизмов на производстве Как заработать в Инстаграме: 5 идей Курсы коррекции фигуры: на шаг ближе к мечте

Последние новости