Вчені розповіли, які риси характеру сприяють довголіттю

22.04.2019 1:05 6

Вчені розповіли, які риси характеру сприяють довголіттю

Охайні підлітки живуть довше, ніж їх неохайні ровесники.
Про це пише СобКор.
До такого висновку прийшла команда вчених Project Talent з Університету Рочестера після того, як проаналізувала дані 26 845 учнів середніх шкіл.
Спостереження тривало близько 48 років і показало, що охайні тінейджери з більшою ймовірністю доживуть до 60 років.
За словами американських дослідників, незрілість та імпульсивність у підлітковому віці найчастіше формує шкідливі звички, які зношують імунну систему і серце.
У 1960 році учні відповіли на опитування, яке оцінювало наступні особистісні риси: спокій, емпатія, імпульсивність, лідерство, енергійність, акуратність, комунікабельність, інтелігентність і зрілість. Експеримент закінчився в 2009 році, до цього часу 13 % опитаних померли.
Отримані результати також враховували фактори: вік учнів, освіту батьків і сімейний дохід.
Дослідники припускають, що підлітки, які спокійні, уважні, чуйні, виховані і зрілі з більшою ймовірністю доживуть до старості. Отримані висновки здивували самих учених.
Читайте також: Жінка як магніт: на що найчастіше «клюють» чоловіки
Медики вважали, що школа змінить риси особистості, однак виявилося, що вона послужила фундаментом для створення захисних рис характеру.
За словами дослідників, неохайні риси також можуть призвести до поганих показників успішності в школі і коледжі, роботі з низьким доходом і навіть до розлучень.
Зокрема, розведені люди рідше піклуються про своє здоров’я без чоловіка або дружини.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Поставка электрической энергии и энергоаудит Мобильная версия популярного игрового клуба Большой выбор качественных фотообоев Факты о кофе, которых вы не знали Легкий способ разбогатеть, играя в интернете

Последние новости