Діарея: який фрукт найкраще впорається з проблемою

01.04.2019 2:39 6

Діарея: який фрукт найкраще впорається з проблемою

Після посту зазвичай люди накидаються на жирні продукти. Вони подразнюють слизову оболонку шлунка і він захищається діареєю.
Про це пише СобКор.
Терапевт Максим Черевач розповів: «При діареї допоможе гранат. Точніше його відвар. Порізати 2 ст.л. шкірки граната і залити 1 склянкою води. Потримати півгодини на повільному вогні. Отриманий відвар процідити і вжити за півгодини до їжі по 2 ст. л.», - уточнив лікар.
Також дієвою є настоянка з трав, яку готують завчасно прозапас. Змішати по 1 ст. л. подрібнених сухих трав звіробою, ромашки і полину. Налити 0,5 л горілки і 3 ст. л. меду. Перемішати і закрити на 2 тижні, періодично струшуючи. Приймати настоянку слід 3 рази на день перед їжею по 1 ст. л.
Читайте також: Медики розповіли, який фрукт може захистити від раку
Як допомогти кишечнику:
1. Перед прийомом їжі варто випити теплої води. Так шлунок заспокоїться, зменшиться відчуття голоду й жирна їжа краще засвоїться.
2. Корисним є також кефір, який допомагає організму звикнути до непісних продуктів.
3. Допомогти кишечнику справитися можуть підсушений хліб, чорний чай або кисіль з сушеної чорниці. Змішати по 1 ч. л. сушених ягід та крохмалю. Залити 300 мл води, а цукор додавати вже в готовий кисіль за смаком.
На другий день в меню можна додати варені овочі, рибу, м'ясо та каші. Шкідливо при діареї їсти сирі овочі та спеції.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Норвежское чудо в вашем интерьере Ставки на спорт через Visa и MasterCard Российский бизнесмен уходит с поста главы Momentus Space Шкафы купе по самым доступным ценам Чому в зимовий період на готелі Трускавця ціни настільки різні?

Последние новости