«Година Землі»: сьогодні відбудеться всесвітня акція

30.03.2019 16:28 5

«Година Землі»: сьогодні відбудеться всесвітня акція

У суботу, 30 березня, пройде акція «Година Землі», під час якої люди в усьому світі вимкнуть світло та електричні пристрої.
Про це пише СобКор.
«Година Землі» – щорічна міжнародна акція, започаткована Всесвітнім фондом природи, яка проводиться в одну з останніх субот березня.
У цей день людей, організації та комерційні установи закликають вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем планети.
Читайте також: На Землі знайдено невідомі бактерії
Вперше подія була організована Всесвітнім фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald 2007 року та отримала світову підтримку 2008 року.
Цього року «Година Землі» пройде 30 березня. Тема цьогорічної кампанії продовжує закликати встановити зв’язок з Землею та наголошує, що люди почали втрачати контакт з планетою, його якомога швидше потрібно відновити.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Банний культ Дніпра: оазиси відпочинку та здоров'я Серебряные кольца: как выбрать украшение Эффективность продажи автомобиля через интернет Доставка цветов в Запорожье Какое ГБО подходит на ВАЗы: 2-е или 4-е поколение?

Последние новости