Стрибаючи на ліжку: у Великій Британії дворічний хлопчик зламав ногу

26.03.2019 5:36 1

Стрибаючи на ліжку: у Великій Британії дворічний хлопчик зламав ногу

У Великій Британії дворічний хлопчик стрибав на ліжку, однак невдало приземлився і навпіл зламав стегнову кістку.
Про це пише СобКор.
Дворічний Харріс Браун стрибав на ліжку, яке заправляла його матір. В одну мить вона почула дивний хрускіт. Коли вона подивилась на хлопчика, його тіло повернулося в один бік, а нога - в протилежну. Малюк плакав і кричав, але згодом згорнувся калачиком і мав такий вигляд, ніби хоче спати. Жінка відвезла сина до лікарні, де на рентгені виявили, що у дитини спіральний перелом. Це означає, що кістка розламалася навпіл.
Читайте також: Сукня "повії": американській студентці надіслали незвичайний одяг
«Це найбільша кістка в тілі, і вона просто розвалилася. Лікарі заявили, що такі переломи отримують при аваріях, падінні з батутів або в результаті домашнього насильства», - розповіла жінка.
Лікарі назвали травму «великим невезінням», однак і операцію не призначили - через вік дитини. Браун три тижні провів у лікарні із зафіксованою у кріпленні ногою. Згодом він повернувся додому, однак знову захотів стрибати на ліжку. Матір пояснила, що він ще занадто маленький, аби провести аналогію між подіями.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Растворы для линз от магазина Kievlinza Навігація на шляху до будинку престарілих: вичерпний посібник Хорошее и недорогое такси Большой выбор профессиональных гель-лаков Качественные и недорогие офисные столы

Последние новости