Собака протягом тижня сиділа в кролячій норі

23.03.2019 7:07 0

Собака протягом тижня сиділа в кролячій норі

В англійському селі Хоерт ( графство Уест-Йоркшир) зниклу собаку знайшли після її тривалої відсутності в глибокій кролячій норі.
Про це пише СобКор.
Такса на прізвисько Ральф загубилася, коли гуляла біля будинку. Господарі кілька днів шукали її в околицях. Крім того, вони через Facebook попросили допомоги у друзів і сусідів. Але всі зусилля були марні.
Читайте також: Собака и дельфин нашли общий язык. Видео
Через п'ять днів господар повів на прогулянку сестру Ральфа - таксу Еді. Незабаром він почув скуління, що доноситься з-під землі. Собака теж щось відчула. Разом зі знайомим чоловік дві години розкопував величезний лабіринт, що складається з проритих кроликами нір. Ральф застряг в них на глибині півтора метра під землею. Пес намагався вибратися на поверхню, втомився і помітно схуд.
Господиня такси вважає, що Ральф потрапив в нору, коли гнався за кроликом.
«Він любить бігати за кроликами і часто цим займається, але на цей раз зайшов занадто далеко, - каже вона. - Сподіваюся, це буде для нього уроком».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные игры –возможность выиграть джекпот Что делать в случае депортации из Польши Японський стиль в інтер'єрі Зимние куртки и парки сегодня по скидкам Лучший барбершоп в вашем городе

Последние новости