«Час відплати»: Ніколь Кідман постала у небезпечному образі

22.03.2019 2:47 0

«Час відплати»: Ніколь Кідман постала у небезпечному образі

Голлівудська акторка Ніколь Кідман зіграла головну роль у фільмі «Час відплати».
Про це пише СобКор.
Зірка романтичних кінострічок неочікувано перевтілилася в небезпечну та хитру працівницю під прикриттям.
Несподіване перевтілення для головної героїні фільму повернулося позитивною стороною – її номінували на премію Золотий глобус.
За сюжетом фільму, молодий амбіційний детектив поліції Ерін Белл (Ніколь Кідман) працює під прикриттям. За певний час вона повинна ввійти в довіру засновників і проникнути в одне з кримінальних угрупувань.
Читайте також: Ніколь Кідман здивувала фанатів фотографією без макіяжу
Однак під час виконання спецоперації Ерін закохується в свого напарника, який під час виконання місії гине, а злочинцям, які його вбили, вдалося уникнути покарання. Через 15 років після трагедії Ерін постає вже не тією ніжною і молодою дівчинкою, бо після смерті коханого вона досі залишається самотньою, виховуючи доньку-підлітка. Її переслідує лише одна думка – помста. І доля представляє їй такий шанс. У неї з'явилася можливість помститися своєму минулому за зруйновану молодість і втрачене кохання.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Можно ли держать дома членистоногих Газовий адвокат від Енерджі трейд груп - нова послуга незалежного провайдера енергії Перманентный макияж от профессионалов Доменные имена и тестирование сайтов Карта от IBox Банка на очень выгодных условиях

Последние новости