Політичні арешти у Венесуелі: що каже Євросоюз

22.03.2019 0:47 0

Політичні арешти у Венесуелі: що каже Євросоюз

ЄС засудив арешти офіційних осіб Національної Асамблеї Венесуели, які відбулися вранці у четвер 21 березня, та закликав до негайного звільнення затриманих людей.
Про це пише СобКор.
«Сьогодні вранці сили безпеки Венесуели затримали керівника Кабінету Президента Національної Асамблеї Роберто Марреро, а також силою увірвалися у домівку члена Національної Асамблеї від штату Тачіра Серджіо Вергара, незважаючи на його парламентський імунітет. Європейський Союз закликає звільнити пана Марреро негайно та без додаткових умов і зобов’язати відповідні служби нести відповідальність за його безпеку та неушкодженість», - йдеться у заяві.
Читайте також: Протести у Венесуелі: щонайменше 500 осіб затримано
У документі наголошується, що імунітет членів Національної Асамблеї має поважатися за будь-яких обставин. Члени парламенту повинні мати змогу виконувати обов’язки без будь-якого тиску, здійснювати свою роль та конституційні повноваження.
«Такі дії підривають зусилля міжнародного співтовариства, спрямовані на те, щоб допомогти у пошуку мирного та демократичного вирішення кризи в Венесуелі», - йдеться у заяві ЄС.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Широкий ассортимент профессиональных масок для волос Добротный забор и выглядит хорошо и защитит частную собственность Свежие выпуски Дома-2 на официальном сайте Города любви Вам нужно эконом такси в Киеве? Обращайтесь в Экспресс Такси Реабилитация больных после травм и инсультов

Последние новости