Не бий лежачого: з’явиться вакансія, про яку мріють усі ледарі

14.03.2019 3:36 0

Не бий лежачого: з’явиться вакансія, про яку мріють усі ледарі

2025 року шведська залізнична станція відкриє вакансію, яка передбачає довічну зайнятість, зростання зарплати до рівня шведських урядовців, відпустку і пенсію.
Про це пише СобКор.
Працівник має лише бути на робочому місці в певні години. Вакансія відкриється знову, лише якщо працівник захоче звільнитись.
Єдиним робочим обов’язком працівника стане запуск системи люмінесцентних ламп на початку та наприкінці дня.
З’ясувалося, що «довічне працевлаштування» є рефлексією на зміни у Гетеборзі.
Велике промислове місто, з якого походить марка Volvo, перетворилося на центр мистецтв і розваг. Це дає художникам привід думати, що робочий клас Гетеборга вважає себе маргіналізованим. У чернетці документа про прийом на роботу людини, якій нічого не доведеться робити, йдеться, що місто не витримує креативу, івентів, музики, іноземних запозичень тощо.
Читайте також: И смех, и грех: российский военкомат выдал повестки детям
Мистецько-економічний проект належить двом шведським художникам Саймону Голдіну та Якобу Сеннебі. Митці у своїй творчості часто експериментують в економічному напрямку. Для втілення «довічного працевлаштування», яке триватиме 120 років, художники інвестують у спеціальний фонд призові кошти від Агентства публічного мистецтва Швеції і Шведської адміністрації транспорту. Загалом сума інвестицій становить близько 650 тисяч доларів. Згідно з документом про прийом на роботу, який уклала місцева поетеса, фонд «довічного працевлаштування» і стане працедавцем людини, якій нічого не доведеться робити.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Строительство бассейнов в Киевском регионе Популярное и надежное онлайн казино Вулкан Неон Комп’ютерна діагностика автомобіля в СТО Гермес Широкий ассортимент траурной атрибутики из камня Перфорация ткани

Последние новости