Аномальне явище: в Японії дуже рано зацвіла сакура

03.03.2019 1:35 0

Аномальне явище: в Японії дуже рано зацвіла сакура

Цвітіння сакури в Японії має назву – «ханамі». Зазвичай воно настає в квітні, але в цьому році це відбулося дуже рано – в перші дні березня.
Про це пише СобКор.
Передбачити, коли зацвіте сакура, не можуть навіть найдосвідченіші синоптики або ботаніки, хоча точні дані дуже б хотіли знати мільйони туристів, які приїжджають до Японії саме на сезон «ханамі».
Для таких фанатів сакури в Японії створили спеціальний мобільний додаток, який допомагає визначити найближчий сад і повідомляє про етапи цвітіння цієї культової японської вишні – від набрякання бруньок до повного розквіту.
Читайте також: Нова візова система: Японія спростить правила для мігрантів
«Стає все тепліше, і ще більше людей приїжджають, щоб насолодитися цвітінням вишні. І крім цього, зростає асортимент місцевих магазинів, яким хочуть привабити більше клієнтів», – говорить менеджер Тацура Араї.
У продуктових відділах – це вино і желе з сакури, а також баночки з варенням з пелюстків. У відділі косметики – креми і молочко. А візерунки вишневого дерева прикрашають постільну білизну та рушники у відділах текстилю.
Попит на товари з «вишневою» тематикою в цей сезон зростає в півтора рази.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Картриджи для вашего принтера Безопасное онлайн казино Вулканбет с коллекцией игровых автоматов на вулканбет.com.ua Надійні промислові вентилятори за приємною ціною Что лучше выбрать для себя баню или сауну? Дерев’яні ліжка від виробника

Последние новости