Отруєння Скрипалів: в Мережі з’явилися фото третього підозрюваного

23.02.2019 4:26 0

Отруєння Скрипалів: в Мережі з’явилися фото третього підозрюваного

У Мережі показали фото третього підозрюваного в отруєнні російського екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії у британському Солсбері.
Про це пише СобКор.
Ідеться про співробітника ГУ Генштабу ЗС Росії Дениса Сергєєва з паспортом на ім'я Сергій Федотов. Фото опублікувала розслідувальна група Bellingcat.
Вона отримала списки пасажирів рейсів Москва - Лондон і виявили людину, чий номер паспорта лише на останні дві цифри відрізнявся від номерів паспортів двох інших ймовірних отруйників - Олександра Мішкіна та Анатолія Чепіги.
Читайте також: Отруєння Скрипалів: Британія шукає підозрюваних
Відомо, що вони отримали паспорти в одному управлінні ФМС 770001 у Москві. До Солсбері вони прибули разом 2 березня 2018-го.
У базах даних було знайдено Дениса Сергєєва з такою ж датою народження і таким же по батькові. Він прописаний за адресою гуртожитку Військової академії Міноборони Росії.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сварочная проволока высокого качества по хорошей цене Практичные тактические рюкзаки по доступным ценам Популярное направление в пассажирских перевозках Ремонт бытовой техники и электроники в Днепре Где заправлять картриджи?

Последние новости