Вода з лимоном: чому її популярність зростає

18.02.2019 3:36 0

Вода з лимоном: чому її популярність зростає

Лимонна вода має приємний смак, а також оздоровчий ефект.
Про це пише СобКор.
Дослідження показали, що антиоксиданти, які містяться в лимонах, допомагають знизити вагу. Люди, які регулярно п’ють воду з лимоном, не мають ніяких труднощів із процесом схуднення.
Усім відомо, що організму щодня потрібна певна кількість води, а саме приблизно від двох з половиною до трьох з половиною літрів.
Якщо додати у воду лимон, це посилить її смак, а відповідно, захочеться більше пити води. Не можна оминути і той факт, що вітамін С корисний і міститься в лимонах.
Нагадаємо, що вживання великої кількості води пов’язане і зі зволоженням шкіри, а відповідно, із запобіганням появи зморшок. Шкіра, яка регулярно зволожується, залишається пружною і гладкою, а також здатна краще виводити токсини.
Користь має вживання лимонної води вранці натщесерце. Це допомагає запустити роботу травної системи.
Читайте також: «Томатная» диета на неделю
Якщо випити склянку теплої рідини відразу після сну, це дійсно здатне прискорити метаболізм, але не відомо точно, чи відіграє велику роль в цьому процесі додавання лимона.
Проте якщо людині приємно пити воду з лимоном, цілком можна зробити вибір на її користь. Доведено, що лимон є ефективним компонентом для усунення неприємних запахів.
Також завдяки воді з лимоном можна позбутися неприємного запаху з рота.
Результати досліджень показали, що запах лимона знижує кількість гормонів стресу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Расписание пассажирских перевозок от НикаБус Стоматология на Оболони Dentalwood станет верным помощником для всей семьи Где купить шестеренчатые насосы Доставка квітів Івано-Франківськ Как и где заправить картридж в Чернигове

Последние новости