«Берлінале-2019»: який фільм отримав головну нагороду

18.02.2019 1:36 0

«Берлінале-2019»: який фільм отримав головну нагороду

Фільм «Синоніми» про ізраїльтянина, який переїжджає до Парижа, отримав головну нагороду Берлінського кінофестивалю.
Про це пише СобКор.
"Золотий ведмідь" дістався стрічці Надава Лапіда.
"Срібного ведмедя" за кращу режисуру отримала Ангела Шанелек, що зняла фільм "Я була вдома, але ..." про зникнення підлітка, матір-одиначку і її взаємини з дітьми.
Кращими актором і акторкою стали виконавці ролей у фільмі "Прощавай, мій сине" Ван Цзіньчун і Юн Мей. Стрічка відображає китайську політику, через яку одна сім'я може мати лише одну дитину.
Читайте також: "Берлінале-2019": червону доріжку на фестивалі виготовили зі сміття
"Срібного ведмедя" за кращий сценарій отримав італійський фільм "Піраньї Неаполя" Роберто Савьяно, Мауріціо Баруччі та Клаудіо Джованнезі.
Гран-прі журі отримав фільм "Милістю божою" Франсуа Озона, який розповідає історію французького священика, звинуваченого у домаганні до неповнолітніх.
"Срібного ведмедя" за внесок в кінематограф отримав оператор Расмус Відебек, який працював над картиною "Пора відводити коней". Стрічка виробництва Норвегії, Швеції і Данії розкриває історію сім'ї, яка працює на заготівлі лісу.
Найкращим дебютом у повнометражному кіно цьогоріч стала картина Мехмеда Акіфа "Орей" про зіткнення релігії з особистими переконаннями людини.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Перманентный макияж от профессионалов Послуги евакуатора у Львові недорого Оцените качество тайтсов от Totalfit Новогодние гирлянды для улицы от монохромного свечения белого, синего, красного Минеральная вода премиум класса

Последние новости