Медики назвали цілющий фрукт для гіпертоніків

13.02.2019 20:45 0

Медики назвали цілющий фрукт для гіпертоніків

Вчені заявили про те, що при серцево-судинних патологіях незамінна хурма.
Про це пише СобКор.
У ній містяться речовини (наприклад, вітаміни Р і С), які оздоровлюють стан судинних тканин, зміцнюють судини і сприяють стабілізації артеріального тиску, а також забезпечують профілактику атеросклерозу.
Також хурма корисна для людей, які страждають серцево-судинними захворюваннями в зв’язку з тим, що її плоди так містять корисні для сердечників калій і магній.
“Магній у складі хурми розслабляє м’язи і активізує виведення непотрібного холестерину з судин. За кількістю магнію хурма одна з перших», – розповіли медпрацівники.
Читайте також: Медики назвали цілющий продукт від стресу та онкозахворювань
Хурму, зокрема, вони радять вживати людям, що страждають від стенокардії. Її плоди зміцнюють серцевий м’яз і сприяють, завдяки магнію і калію, більш активне надходження до серця кисню. Ще один ефект хурми – запобігання розростання стінок серця при артеріальній гіпертензії.
Крім цього, хурма дає сечогінний ефект. При цьому корисний не тільки плід, але і сік з продукту. Залізо в його складі бореться з розвитком анемії. Людям, які страждають від недокрів’я фахівці рекомендують випивати склянку соку хурми і або з’їдати по два плода за добу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Для чего следует использовать капли для глаз? Как выбрать навесной опрыскиватель Параметры выбора и покупки качественных солнцезащитных очков Эффективность перьевой муки в рационе цыплят Моряк: профессиональные качества формирует Марин МАН

Последние новости