Експерименти Кардашян: магнетичні образи зірки у Нью-Йорку

08.02.2019 23:37 1

Експерименти Кардашян: магнетичні образи зірки у Нью-Йорку

39-річна зірка реаліті Кортні Кардашян минулого дня продемонструвала шанувальникам аж чотири образи. І всі дуже ефектні.
Про це пише СобКор.
Знаменитість відвідала The Today Show в Нью-Йорку, де розповіла про те, яке ж це бути відомою, а також поміркувала щодо безпеки косметичних продуктів.
На телеефір Кортні одягла білий штанний костюм, під яким виднівся нюдовий бюстгальтер і чоботи на підборах.
В бордовому костюмі і також взутті на підборах Кортні вирушила на шопінг зі своїм приятелем Джонатаном Чебаном. Шопінг був знятий на камери, ймовірно, знімали епізод для реаліті-шоу сімейства Кардашян.
Читайте також: Кортні Кардашян прокоментувала інформацію про свої стосунки з екс-бойфрендом
Не обійшлося без пікантних нот, в мереживному бюстгальтері, який до того ж ще й просвічувався, Кортні з'явилася на вулицях Нью-Йорка ввечері. Поверх нього була одягнена прозора кофта і довгий світлий плащ, до нього підібрані широкі штани й гостроносі прозорі туфлі.
І ще один образ у темних широких штанях і щось на зразок корсета Кортні Кардашян одягла під час ще одного вечірнього виходу. Куди прямувала зірка, невідомо, але увагу папараці, звичайно, привернула.



Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мобильная версия популярного игрового клуба Купить разные запчасти на мотоблок Вывоз мусора: к кому обратиться за услугой? Большой выбор разных видов гипсокартона Качественные спортивные тайтсы от ForFitness

Последние новости