На Кубані знищили ковбасу і сир з Європи

08.02.2019 21:36 0

На Кубані знищили ковбасу і сир з Європи

Для "забезпечення безпеки РФ" на Кубані знищили понад 740 кг сирів і ковбас з Європи.
Про це пише СобКор.
Россільгоспнагляд відзвітував про знищення в Краснодарському краї понад 740 кг санкцій продукції в 2018 році.
Найчастіше під гусениці бульдозера або в піч крематорію потрапляли сири, ковбасні вироби і молюски, виробництва таких країн Європейського Союзу, як Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Греція, Нідерланди, Голландія, Литва, а також Королівство Нідерланди та Україна.
Читайте також: Рада Європи назвала найуспішнішу реформу в Україні
В рамках виконання указу президента РФ Володимира Путіна "Про застосування спеціальних економічних заходів з метою забезпечення безпеки Російської Федерації" співробітниками ветеринарного контролю було проведено понад 1065 рейдів, в тому числі понад 60 з них з співробітниками митної служби, в ході яких на кубанських прилавках шукали імпортну продукцію.
За результатами даних заходів виявлено 80 фактів знаходження санкційної продукції на території Краснодарського краю. Для "забезпечення безпеки РФ", відповідно до Указу Президента РФ від 29 липня 2015 р № 391 "Про окремі спеціальні економічні заходи, що застосовуються з метою забезпечення безпеки Російської Федерації", всі європейські делікатеси підлягали знищенню.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать сайт знакомств с иностранцами? Качественная техника для фото и видео операторов от Fotobym Путешествие в Шарм Эль Шейх - возможный распорядок туристического дня Продвижение и создание сайтов под ключ Водоснабжение и отопление: оборудование из Европы по лучшим ценам в Украине

Последние новости