Омріяне омолодження: вчені розкритикували один із способів

06.02.2019 17:20 0

Омріяне омолодження: вчені розкритикували один із способів

Переливання крові від молодого донора не допоможе вам жити довше, а навпаки, може наблизити вас до смерті.
Про це пише СобКор.
До такого висновку дійшов професор з Нью-Йоркського університету Марк Сігел (Marc Siegel). Він переконаний, що під час переливання "молодої крові" як антивікової терапії, існує ризики для здоров’я, зокрема, організм може просто не сприйняти кров.
Лікування, яке проводять американські клініки, в основному спрямоване на старше покоління. Вчений зазначає, що переливання крові – ризикована процедура, яка здатна привести до перенасичення залізом, появи інфекцій, алергічних реакцій і навіть до ускладнення дихання.
Читайте також: Дієтологи назвали один з кращих способів схуднення
До того ж, це може спричинити проблеми з імунітетом, якщо організм реципієнта відхилить донорську кров.
У підсумку, як стверджує Сігал, люди повинні ретельно подумати, перш ніж погодитися на переливання «молодої крові». Яким би привабливим не здавався цей процес, ви впускаєте в себе специфічні тіла крові іншої людини, а це, за словами професора, це не те ж саме, що заповнити бензобак автомобіля.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональные стоматологические услуги в Киеве Онлайн-тотализатор в Украине: где сделать ставки на футбол? Лучшая трубопроводная арматура 3 поради щодо вибору власного комерційного сайту від спеціалістів компанii «Space Site» Шкаф купе с нишей под телевизор

Последние новости