За добу 5 злочинів: на Житомирщині поліція упіймала шахраїв

02.02.2019 5:55 1

За добу 5 злочинів: на Житомирщині поліція упіймала шахраїв

31 січня поліцейські територіальних підрозділів встановили 5 підозрюваних у причетності до крадіжок.
Про це пише СобКор.
Загалом же до поліції упродовж доби надійшло 26 повідомлень про такі правопорушення. Тривають перевірки за кожним із зареєстрованих фактів.
У Житомирі поліцейські затримали 45-річного чоловіка за обгрунтованою підозрою у крадіжці з квартири жителя обласного центру вартісного телефону. Розшуківці встановили, що гаджет чоловік здав до ломбарду. Нині підозрюваний дає свідчення у відділі поліції. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.
У Коростені та Коростишеві двоє чоловіків намагались викрасти продукти харчування та солодощі із супермаркетів. В обох випадках були викриті працівниками закладів та передані поліції.
Читайте також: Моторошний злочин на Житомирщині: знайшли мертвими чоловіка та його 8-річну доньку
В Ємільчинському районі двоє парубків викрали із школи чавунні секції батарей опалення. Для цього вечірньої пори пошкодили замки на вхідних дверях та проникли у приміщення.
21-річного жителя цього ж району поліцейські підозрюють у крадіжці мобільного телефону у жителя с. Сімаківки у новорічну ніч. Парубок свою причетність до злочину визнає.
Нині за цими фактами проводяться досудові розслідування та встановлюються всі обставини.
Водночас поліцейські радять громадянам бути уважнішими до питань збереження майна. З початку року слідчими розпочато кримінальні провадження за 619 фактами крадіжок. У кожному п’ятому випадку (133) підозрюваних у їх вчиненні уже встановлено. Відповідно до законодавства (ч.3 ст. 185) крадіжка карається позбавлення волі на термін від 3 до 6 років. Однак попередити посягання на ваше майно – завжди краще, а ніж потім розшукувати злодія.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Тепловые насосы по выгодным ценам Обход блокировки с помощью зеркала Ggbet Безопасное онлайн казино Вулканбет с коллекцией игровых автоматов на вулканбет.com.ua Профессиональный арбитражный юрист в Екатеринбурге Российский бизнесмен уходит с поста главы Momentus Space

Последние новости