Українці в Туреччині отримали "Кобзаря" турецькою мовою

30.01.2019 11:40 1

Українці в Туреччині отримали

Українці турецького Кушадаси отримали два примірники «Кобзаря» турецькою мовою від перекладачки, викладача тюркології в Університеті ім. Т. Г. Шевченка Тюдори Арнаут.
Про це пише СобКор.
Поліна Бончук у групі Українці Кушадаси, Сьоке, Давутлар. Ukraynalılar Kuşadası, Söke, Davutlar у Facebook написала:
«Я зараз в Україні, познайомилась з неймовірною, талановитою жінкою Тюдорою Арнаут. Викладач на кафедрі тюркології в Університеті ім. Т. Г. Шевченка, професійний перекладач, поетеса, вона переклала Кобзаря, вибрані 40 віршів та надрукована книжки за власні гроші. Тюдора Іванівна подарувала нашій громаді 2 примірника цієї дорогоцінної книжки, велике спасибі їй за це», - йдеться у повідомленні.
Читайте також: Украина отмечает День рождения Кобзаря. Фото
Зазначається, що Тюдора Арнаут у рамках своєї робочої поїздки по Туреччині у квітні погодилась завітати до українців Кушадаси на один день та прочитати лекцію про життя та творчість Шевченка турецькою мовою, а також щоб познайомитись з місцевою українською громадою.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как получить вид на жительство в Киеве интересует многих иностранцев Лучшее средство от незначительных кожных заболеваний Ручная работа в создании ювелирных украшений Зачем бизнесу нужен собственный сайт Планировка и дизайн квартиры студии

Последние новости