Трагічна ДТП: на трасі Одеса-Київ зіткнулися дві вантажівки та легковик

30.01.2019 5:36 1

Трагічна ДТП: на трасі Одеса-Київ зіткнулися дві вантажівки та легковик

Сьогодні, 29 січня, на трасі Київ-Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажних автомобілів та легковика.
Про це пише СобКор.
Двоє людей загинуло, ще двоє госпіталізовані.
Поліція Київської області на своїй сторінці у Facebook повідомила:
"Сьогодні, 29 січня, о 01.40 год. на 58 км траси Одеса-Київ, в районі населених пунктів Гребінки та Митниця, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажних автомобілів та легковика. Попередньо встановлено: водій автомобіля Volkswagen Passat здійснив зіткнення з вантажним автомобілем DAF. Після чого сталося зіткнення ще з однією вантажівкою Mercedes, під керуванням громадянина іншої держави", - йдеться у повідомленні.
Читайте також: Смертельнa aвaрія: нa трaсі «Одессa-Київ» зіткнулися дві фури
В результаті ДТП 33-річний водій та пасажир легкової автівки загинули на місці аварії, ще один пасажир отримав травму голови. Водій автомобіля Mercedes з тілесними ушкодженнями перебуває в лікарні.
Наразі на місці ДТП працює поліція. З'ясовуються усі обставини аварії, встановлюються дані на потерпілих, опитуються свідки.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Послуги консалтингової компанії у Львові Бинарный робот – современная помощь Быстрое оформление и покупка автоцивилки в режиме онлайн Где купить качественный скважинный насос Сотни видов оборудования и комплектующих для яхт

Последние новости