Фільм про Василя Стуса нарешті отримав назву

29.01.2019 19:35 1

Фільм про Василя Стуса нарешті отримав назву

У прокат вийде стрічка під назвою «Заборонений» про Василя Стуса.
Про це пише СобКор.
«Наш фільм розкриє на великому екрані тему українського дисидентства. Сподіваємось, що наші колеги знімуть ще не один фільм про цих людей, адже ми знаємо про їхні долі так мало!», – зазначив режисер фільму Роман Бровко.
Картина розповідає про останні роки життя Василя Стуса, про його боротьбу з системою та про спроби опублікувати свою останню збірку віршів, яку він намагався передати з тюрми на волю. Значна частина сюжету розгортається у в’язниці, коли до поета приїжджає агентка КДБ, яка намагається тиснути на нього не силою, а психологічно, тривалими розмовами, в яких вона неймовірно майстерна.
Читайте також: Фільм «Донбас» отримав престижну нагороду
Авторами сценарію є Артемій Кірсанов та Сергій Дзюба, продюсером – Артем Денисов. Головні ролі у стрічці виконують Дмитро Ярошенко, Олег Масленніков, Євгенія Гладій, Віталій Салій.
Фільм «Заборонений» вийде в прокат восени 2019 року. Наразі картина перебуває на стадії постпродукції, тривають перемовини щодо дати релізу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мужская мода 2019: какие тренды предлагает fashion-индустрия? Бытовые твердотопливные котлы с пеллетной горелкой Проверенная удобная одежда для девочек Большой выбор чехлов на Айфон 7 Что лучше выбрать для себя баню или сауну?

Последние новости