І знову "євробляхи": Южаніна звернулася до власників авто із серйозною заявою

29.01.2019 15:34 1

І знову

Голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна закликала власників автомобілів на єврономерах поквапитися їх розмитнити.
Про це пише СобКор.
“Ті, хто бажає розмитнити авто у встановлені законом строки, встигне це зробити. Ніяких розмов про продовження, перенесення або зміну цих строків йти не може”, – сказала Южаніна.
При цьому вона зазначила, що “з економічної точки зору недоцільно сплачувати митні платежі за автомобіль, якому більше 15 років і який при купівлі коштував недорого”.
Читайте також: Южаніна розповіла, як будуть розмитнювати "євробляхи"
Коментуючи ухвалені в листопаді 2018 року закони про пільгове розмитнення автомобілів на єврономерах, вона заявила, що вони “дали можливість людині пройти митне оформлення і поставити автомобіль на облік в Україні”.
“Жодна політична сила, яка зможе прийти в наступний парламент, якщо вона буде відповідати в тому числі за бюджет країни, не зможе прийняти більш ліберальний закон, ніж прийнятий зараз”, – додала глава парламентського комітету.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Обмен валюты каждый день Блокноты и канцтовары оптом и в розницу в «Стикере» Смешивающие насосы по выгодным ценам Big Daddy: 11 дней на Гоа будет веселье Восточные боевые искусства: персональные и групповые занятия

Последние новости