Адель покидає сцену: фанати влаштували флешмоб

13.01.2019 16:46 2

Адель покидає сцену: фанати влаштували флешмоб

Популярна британська співачка Адель вирішила не продовжувати вокальну кар'єру та піти зі сцени.
Про це пише СобКор.
Така несподівана заява зірки спричинила оригінальний флешмоб, який заполонив Instagram.
Артистка пояснила своє непросте рішення. За словами Адель, вона хоче приділяти більше часу 6-річному сину Анджело, оскільки обділяла його увагою через насичені гастролі. Відтак британська співачка вирішила піти з великої сцени, закрити свій музичний бізнес і припинити податкову звітність, в якій вела свої доходи від концертів.
Читайте також: Адель станцевала зажигательный тверк для своих поклонников
На таку заяву миттєво відреагували користувачі мережі. Прихильники Адель запустили незвичний флешмоб з одною із найвідоміших пісень зірки – "Someone Like You".
У першому відео, яке опублікували в Instagram, одне желатинове ведмежа начебто наспівує хіт артистки, а згодом до нього приєднується цілий хор.
За таким же шаблоном пісню Адель "заспівали" й інші продукти та побутові речі. Челендж підтримав і український боксер Олександр Усик.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Что лучше выбрать для себя баню или сауну? Рюкзаки для школьников и канцтовары Параметры выбора и покупки качественных солнцезащитных очков Лучший софт на лучшем игровом портале Хортица – легендарный заповедник, расположенный прямо посреди города

Последние новости