Екс-гравець "Динамо" очолив молодіжну збірну України з футболу

28.12.2018 14:36 0

Екс-гравець

Колишній гравець «Динамо» і «Дніпра» Руслан Ротань з 10 січня 2019 року розпочне роботу з молодіжною збірною України з футболу.
Таке рішення ухвалив 27 грудня виконком Федерації футболу України, інформує офіційний сайт організації. Про це пише daily-news.com.ua
37-річний фахівець замінить на цій посаді ще одного колишнього динамівця Олександра Головка, якому члени виконкому подякували за плідну співпрацю та побажали успіхів у подальшій тренерській кар’єрі.
«Очолити молодіжну збірну України – велика честь для мене, – сказав Руслан Ротань. – У моїй ігровій кар'єрі збірна завжди була особливою командою, і її кольори я завжди захищав із гордістю. Постараюся виправдати таку довіру».
«Я добре знаю, в якому напрямку працює перша команда країни, і постараюся дотримуватися цієї ж лінії, але в рамках свого футбольного бачення. Конкретні завдання мені ще сформулюють, але вони й так зрозумілі – потрібно посідати перше місце у відбірній групі чемпіонату Європи 2021 року й допомагати готувати гравців для національної збірної», – відзначив новий наставник «молодіжки».
Читайте також: Назвали кращого футболіста збірної України в 2018 році
Руслан Ротань з 2003 до 2018 року провів у складі національної команди України 100 матчів, забивши вісім м’ячів. В українському чемпіонаті він виграв усі нагороди (чемпіоном став одного разу, в 2007 році з «Динамо»), а в 2015 році разом із «Дніпром» виступав у фіналі Ліги Європи.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Пульт дистанционного управления для спутникового и кабельного телевидения Особенности финансовых связей на государственном уровне на примере Амельченко Василия Пастельные цвета в дизайне квартиры Чехол для ключа автомобиля от немецкого бренда BMW Жалюзи на любой вкус, цвет и кошелек

Последние новости