Німецький хлопчина викликав поліцію через "неправильні" подарунки

27.12.2018 20:34 0

Німецький хлопчина викликав поліцію через

У Німеччині дев’ятирічний хлопчик зателефонував до поліції, оскільки Вайнахтсман (німецький аналог Санти) приніс йому "неправильні" подарунки.
Як повідомляє daily-news.com.ua, курйозна історія трапилась із хлопчиком, який живе у місті Цетель на півночі Німеччини.
За словами речника поліції, офіцери прибули на місце за викликом, де зустріли "дуже сердитого хлопчика". Малий скаржився, що отримав у подарунок на Різдво не ті речі, які замовляв у листі до Вайнахтсмана.
Правоохоронці підійшли до справи з усією серйозністю. Вони порівняли список бажань хлопчика з подарунками під ялинкою і виявили, що ті й справді відрізняються.
Читайте також: Легендарну німецьку супермодель викликали в поліцію
Поліцейські виявились креативними і зуміли врегулювати конфлікт. Вони пояснили хлопчику, що Вайнахтсман, з огляду на свій поважний вік, вірогідно, переплутав подарунки.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Красивая керамическая черепица Evrokrovlya Як COVID-19 вплинув на ринок нерухомості і чого чекати в майбутньому? Качественные мангальные комплексы и грили Сколько сезонов модели женской обуви могут оставаться модными Все для маникюра здесь

Последние новости