Магнітні бурі перед Новим роком: як захиститися

27.12.2018 18:25 0

Магнітні бурі перед Новим роком: як захиститися

За даними NOAA, сьогодні, 27 грудня, впродовж дня сонячна активність буде низькою, в межах 1 бала, лише з 12 до 15 години сила бурі становитиме 2 бали.
До вечора вплив зменшиться, буря знову матиме 1 бал, тож буде невідчутною. З 21 години потужність коливань ще раз зросте – до 2 балів. Така ситуація протримається до півночі. Про це пише daily-news.com.ua
У ніч на п’ятницю, до 3 години, буря матиме силу в 1 бал, решту ночі – 2 бали. Впродовж дня 28 грудня геомагнітні збурення становитимуть 2 бали, а з 18 години зростуть до 3 балів, що означає «слабка буря».
Ніч на суботу принесе посилення магнітних коливань. Від 3 години ночі до 6 ранку буря матиме силу аж у 4 бали, що означає «мала буря». В цей час метеочутливі можуть відчувати погіршення стану здоров’я. До 12 години дня потужність коливань знизиться до 3 балів, з 12.00 до 18.00 – буде 2 бали, увечері – знову 3 бали.
Читайте також: Магнітні бурі: вчені назвали дати наступних
За даними метеорологів, імовірність виникнення активної магнітної бурі сьогодні становить 15 відсотків, завтра – 25%, та у суботу – 35 відсотків.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Чудовий варіант для подарунка інтелектуала Игровые слоты внутри сети: найди для себя развлечение Рекуператор повітря для кожної оселі Где купить качественные серебряные ложки Наручные часы – роскошь или предмет первой необходимости?

Последние новости