Тіна Кунакі здивувала новим образом

22.12.2018 23:41 0

Тіна Кунакі здивувала новим образом

Друга дружина кіноактора Венсана Касселя Тіна Кунакі показала шанувальникам в соціальній мережі спільне фото із загадковим чоловіком.
Про це пише СобКор.
Знімок з'явився на сторінці моделі в Instagram.
На фотографії Тіна Кунакі і її темношкірий друг весело сміються в камеру. Дівчина позує в теплому одязі, а на знімку видно хутряний комір її куртки чи пальто. Модель нещодавно кардинально змінила зачіску, вирівнявши дрібні пишні кучері. Так і тепер її волосся пряме і розпущене. На обличчі Тіни не видно макіяжу. Хлопець на фото позує в червоній водолазці і в чорній шубі, а на його шиї висить величезний кулон на ланцюгу.
Читайте також: Моніка Беллуччі здивувала новим образом
Дівчина не залишила підпису до фотографії, немає на ній і геолокації. Так що шанувальникам залишається тільки здогадуватися, хто цей хлопець на фото, і де вони фотографувалися. Однак фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Кунакі. Багатьом її фото сподобалося, і вони засипають дівчину компліментами. А ось деякі не в захваті від хутряного коміра моделі, про що написали в коментарях до фото.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как обнаружить катаракту и когда обращаться к специалистам? Корм для собак Royal Canin - полноценное питание для животных Качественная техника для фото и видео операторов от Fotobym Изысканные украшения по низки ценам Консалтинговые услуги для вашего бизнеса

Последние новости