Вчені повідомили, скільки спирту потрібно випивати щоденно, щоб не захворіти раком

22.12.2018 21:41 0

Вчені повідомили, скільки спирту потрібно випивати щоденно, щоб не захворіти раком

Дослідники з Королівського університету Белфаста визначили, що випивати можна і щодня. Але не більше 10 грамів чистого спирту.
Про це пише СобКор.
Вчені виявили, що при споживанні алкоголю у вищеназваному обсязі спостерігається найнижчий ризик розвитку онкологічних захворювань. Даний висновок був зроблений науковцями після того, як вони проаналізували дані про стан здоров’я понад 99 тисяч осіб.
Медики зібрали групу добровольців (понад 99 тисяч осіб), з якими зустрілися у 1998 і 2000 роках. За цей час у понад 12,5 тисяч чоловік був діагностований рак, більше 9 тисяч – померли.
Читайте також: Медики пояснили, як розпізнати брак води в організмі
Аналіз цієї статистки виявив дуже цікаву кореляцію. Виявилося, що люди, які вживали алкоголь, який містить 10 грамів чистого спирту, не більше і не менше, – володіли найнижчим ризиком смерті від раку або серцево-судинних захворювань.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Российский бизнесмен уходит с поста главы Momentus Space Безопасное онлайн казино Вулканбет с коллекцией игровых автоматов на вулканбет.com.ua Встраиваемые холодильники Bosch по доступной цене Фрезы для станков с ЧПУ по дереву и металлу Новые возможности в организации управления компаниями

Последние новости