Медики дали поради тим, хто хоче правильно прокидатися

21.12.2018 3:30 0

Медики дали поради тим, хто хоче правильно прокидатися

На думку фахівців, після ранкового пробудження потрібно дотримуватися певних правил, які сприяють хорошому самопочуттю.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
Медики зазначають, що не варто поспішно підніматися з ліжка при перших звуках будильника. В цілому краще привчити себе прокидатися самостійно. Обривання сну різким звуком – це стрес, на який організм може відреагувати досить негативно як у фізіологічному, так і в емоційному плані.
Після нічного сну організму потрібно дати деякий час для того, щоб він міг прокинутися. Фахівці радять не встаючи з ліжка виконати легкі вправи або дихальну гімнастику – це допоможе відчути приплив енергії і підбадьоритися.
Від посилених фізичних навантажень в ранкові години, на їх думку, краще відмовитися. Біг і активні силові вправи після пробудження – це надмірне навантаження на хребет і внутрішні органи. Набагато доцільніше вранці зробити гімнастику або плавати.
Що стосується харчування, то експерти рекомендують відмовитися від звички їсти за сніданком занадто жирні та копчені продукти, в іншому випадку можна зіткнутися з появою збоїв в роботі печінки. Але з'їсти що-небудь солодке не забороняється.
Читайте також: Як правильно заряджати смартфони: поради експертів
Лікарі помітили, що солодке, яке з'їли вранці, не відкладається у вигляді жиру з боків, – його калорії повністю витратяться за день. Але якщо цукру за сніданком споживається дуже багато, це призведе до того, що незабаром після сніданку знову з’явитися сильне бажання поїсти, а це шлях до переїдання.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Покупка золота в любом виде в Минске Брендовая посуда для всей семьи Безболісна епіляція небажаного волосся Бархатные материалы, азиатские стили, милитаризм Безкоштовна електроенергія для кожного

Последние новости